1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Teď potěšíme všechny moshery!

Teď potěšíme všechny moshery!

Harm’s Way, přímočará hardcorová kapela z Chicaga. Je nejméně deset důvodů, proč se postavit do fronty na jednu z nejlepších a nejdivočejších živých vystoupení na planetě. Tam, mezi širokými úsměvy, mávajícími pažemi či high kicky, svět uvidí, jak jedinečná a neobvyklá je tahle kapela a jak ryzí je jejich přístup k hudbě a samotné show. Člověk má občas pocit, že rytmicky připomíná kapely jako Mesguggah. Převládajícím prvkem však zůstávají kořeny groove a hardcoru. Pulzuje v tom zářivá energie, která vám nedovolí ani vteřinu vydechnout – a je to zatraceně úžasné. Pátek 5.7. budou potřeba kvalitní chrániče a velká odvaha. Bestie Harm’s Way se blíží!

Black Sonic Pearls je mezinárodní alternativní moderní rock-metalová kapela, která vznikla koncem roku 2020. BSP se inspiruji vším od seattleské grungové scény 90. let po alternativní metal. Debutové album kapely "Sonixomnia" vytvořené s 8násobným držitelem Grammy, americkým producentem Michaelem H. Brauerem, vyšlo 23. února! Hned poté se kapela připojila ke SLASH na jeho asijském turné k propagaci desky a na několika svých letních vystoupeních zahájí FIVE FINGER DEATH PUNCH! Věříme, že bude skvělým oživením pátečního line-up.

Připravili jsme opět jednu exkluzivní záležitost i premiéru z CZ core scény! Razor Wire je DIY projekt Matta Yakeshe a Vojty Římal. Jedinej cíl tohohle projektu je to, aby pod stagí byl v moshpitu extrémní bordel. S debutový Epkem, kde najdete tvrdý a řezaný riffy doplněný o vokály, ve kterých Vojta používá rapové prvky, se jdou utkat o titul těžký váhy corový scény" Na Kopci budou jako doma!

hrmsw