1. Úvodní stránka
  2. News
  3. FAJTFEST JE STÁLE AKTIVNÍ! HELP PARTY vol.II

FAJTFEST JE STÁLE AKTIVNÍ! HELP PARTY vol.II

help party_2_patekBylo by pro nás asi nejjednodušší vyhlásit crowdfunding nebo naservírovat Vám číslo účtu. Posléze zahájit sbírku v těchto těžkých časech. Toho se ale nikdy u Fajtfestu nedožijete. Nebudeme Vám ale lhát. Nyní je Vaše podpora více než vítaná. V covidových dobách jsou naše aktivity očekávaně omezeny. A to ve všech směrech. Nelze však čekat na "něco", co stejně nepřijde. Jak Fajtfestu doopravdy pomoci?

Dorazit 21. - 22. května 2021 na FAJTFEST HELP PARTY vol. II.

Opět bude omezená kapacita akce na 500 platících návštěvníků!

Objednávky pouze ZDE, nebo osobní předání (po domluvě) ve Velmezu.

Cena za vstupné na dva dny - 950 Kč.

Denní vstupné - pouze na místě (pokud nebude předčasně vyprodáno).

 A jelikož Vás chceme napínat, tak prvně zveřejníme páteční line-up (21. 5. 2021) a zítra zbytek.

Ghøstkid - hudba této bandy je ponořená do tmy a agrese! Je ošklivá, ale zároveň krásná. Agresivní, ale s potřebným smyslem pro melodii! Ghøstkid je nové jméno na scéně! Neskrývá se za ním nikdo "menší" než frontman Sebastian "Sushi" Biesler (dříve Eskimo Callboy). Tento skvělý frontman kolem sebe shromáždil skupinu stejně smýšlejících lidí. Steve Joakim (bicí) ze Švédska, Danny Güldener (kytara), Stanislaw Czywil (baskytara). Oba posledně jmenování hráli v bandě To The Rats And Wolves. V listopadu vyhodili ven první album, které produkoval Sky van Hoff (titáni Rammstein, bočák Emigrate). Nahrávka má velké ambice stát se albem roku. Jsme nesmírně šťastni, že se Sushi vrací (tak nečekaně a brzy) k nám na kopec!

Defamed - Bývali Drown in Sulphur, teď jsou však očerněni ... jsou DEFAMED. Nový death-core akt je poháněn vztekem, který tento žánr definuje. Své debutové EP "Aeon" vydají 4. prosince 2020.

IN OTHER CLIMES - Život je velká párty. A kluci z IOC vědí, jak oslavit život! Pocházejí z jihu Francie. Je to metalová hardcore kapela založená v roce 2004, pěti blízkými přáteli, kteří sdílejí stejný cíl. Ukázat světu, jak využít svoji bestiální energii. Hrát tak, aby se každá show stala opravdovým párty chaosem.

A co české zastoupení? Fajtfest stálice (a nejen pódiová) Sunset Trail. Nemusíme přestavovat! Opět dorazí příboj energie a emocí. A snad přivezou i nový materiál. Dáme (již tradičně) příležitost mladým a neokoukaným českým kapelkám. Fajtfest a ženský zpěv vždy patří k sobě. V posledních roce jsme v tomto světu kapánek "vyklidili pozice", ale výživná náprava je tu. Představíme stoupající hvězdu Stellaris i s charismatickou Nicol za mikrofonem. Páteční line-up doplní další velmi nadějní Abbie Falls se svým přímočarým a proklatě energickým metalcorem. Často se o nich mluví v obrovských superlativech, tak se nechme překvapit. A co talentovaná čtveřice z Brna Borrowd? Upoutá nás jistě pestrým vokálem a skvělou rytmikou. Budou nečekaným zpestřením celé HELP PARTY. O after párty se postará kultovní KLUBOVNA! O divočinu do rána bude opět postaráno! Gumiland pro pošuky, co neznají únavu.