1. Úvodní stránka
  2. News
  3. rozhovor s JJ PETERSEM z kapely DEEZ NUTS

rozhovor s JJ PETERSEM z kapely DEEZ NUTS

jjpetersPřinášíme Vám historicky první rozhovor s JJ Petersem z kapely Deez Nuts!
Chtěli jsme vědět, jak kluci přežívaj momentální situaci a jak se JJ těší na Fajtfest 2021. Rozpovídali jsme se i o jeho vedlejším projektu, který vřele doporučujeme a proto ho přikládáme pod rozhovor.

1. (Matty) Čau JJ, jak Deez Nuts přežívají pandemii koronaviru?

(JJ) Všichni jsme v našich vlastních zemích (Austrálie, USA, Německo) pracujeme na jiných věcech do doby, než budeme moci zase vyjet na tour. Soustředím se na svůj vedlejší projekt a moji značku oblečení.

2. (Matty) Je někdo z kapely, kdo musel krom hraní si začít vydělávat jiným způsobem a jaké jsou vaše vyhlídky do budoucna. Mnoho kapel, agentur, promotérů bude mít vážné problémy!

(JJ) Realbad pracuje v baru a Alex tetuje. Do budoucna? Kdo ví. Dokud nebudeme moct jezdit, nemůžeme nahrávat. Dokud není COVID pod kontrolou, máme pauzu.

3. (Matty) Nové album Deez Nuts vyšlo v říjnu 2019, omezení koncertů přišlo ve velkém myslím na jaře 2020. Nemyslíš si, že kvůli všem těmto omezením nemělo toto nové album šanci se pořádně dostat mezi lidi? Dokonce jste museli zrušit některé části tour.

(JJ) Je to na nic. Covid se rozjel vlastně na prvním křtu alba a taktéž jsme tedy zrušili celý cyklus tour. Investovali jsme do toho 2 měsíce našeho života bez rodiny a zůstalo v tom hodně peněz.

4. (Matty) You Got Me Fucked Up je jedno z těch nejmelodičtějších a nejchytlavějších alb co jste kdy vydali a po defakto roce, jsi schopný nám říct, jaký si dostal od fanoušků celkový feedback? Jsi s ním spokojen?

(JJ) Samozřejmě jsem s tím spokojený, jinak bych to nenahrál nebo nevydal haha! Někteří fanoušci to nenávidí a někteří fanoušci to milují! Bylo to stejné jako s každým albem, ale každému se nezavděčíš. Tak píšu, co se mi líbí, je to jediný způsob. Jinak by ses zbláznil aby ses každému zavděčil a stále zklamal polovinu. Ale to to bylo naše nejoblíbenější album zatím soudě podle streamů.

5. (Matty) Taky se těším co přinese v budoucnu tvůj novej projekt, který je podle tebe pojmenovaný. Myslím, že to nabírá na oblíbenosti a poslední singl s názvem "Airspace" má ambici se stát celosvětovým hitem, nemyslíš?

(JJ) Díky moc, ten klip patří k albu Naughty Boy, které vyšlo v červnu, nemám nijak extra rád tento singl, myslím si, že mám mnohem silnější, ale fungoval dobře pro ten klip! Je to důležitý pro vizuály, aby dávaly smysl s tím songem. Samozřejmě jsem teď vydal další song "Went to Sleep Real" a brzy vyhodím další song s názvem "Papa".

6. (Matty) Letos poprvé vystoupíte na festivalu Fajtfest. Tento fesťák jde velmi rychle nahoru a lidé mají opravdu rádi atypické prostředí na vrcholu kopce s rozhlednou a přírodou všude okolo. A co teprve ty afterparty! Ty jsou divoké a dokonce i mezi kapelama jsou některé dobré fámy, jako od Alexe Eriana (Obey The Brave) který označil svou show na Fajtfestu jako za nejlepší v roce 2017. Těšíš se? Co očekáváš?

(JJ) Nemohu se dočkat, až budu hrát na tomhle festivalovým line-upu! Nehrál sem jedinou show od března a takhle dlouho bez koncertu jsem nebyl od mejch 16 let. Ale jasně, slyšel jsem dobrý ohlasy na Fajtfest a vždy máme skvělej support v Česku dokonce i pro můj sólovej projekt! Hlavně tam hraje hodně našich kámošů, takže to bude mrda!

7. (Matty) Fajtfest se v roce 2021 stane takovou velkou hardcore událostí! Stick To Your Guns, Lionheart, Knocked Loose, Moscow Death Brigade! Je na seznamu nějaká kapela, se kterou hodně rád chilluješ, dáš si pivko?

(JJ) Všichni, ale STYG, LIONHEART, FIRST BLOOD & GET THE SHOT jsou naši dlouhodobý bráchové, takže přímo s nima!

8. (Matty) Protože teď není šance si zahrát po celém světě ani v nejbližší době, co ti na tour nejvíce chybí krom hraní ve svém rodném městě?

(JJ) Chybí mi můj život, žiju teď, ale to není můj reálnej život, nemohu se dočkat až se vrátím a taky doufám, že se jednoho dne dá všechno do pořádku.

Rozhovor vytvořil: Matty Vaněk, Jj Peters, Tomáš Bob Fleck

zdroj článku: COREMUSIC