1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Line-up doplňuji GET THE SHOT, SILENT GENERATION a FREAKVENCIES

Line-up doplňuji GET THE SHOT, SILENT GENERATION a FREAKVENCIES

gtsŽádná móda, žádné trendové účesy, žádné lži! To jsou přesně GET THE SHOT. Jsou plni vzteku a hněvu vůči tomu drsnému a zkaženému místu ve kterém žijeme. Banda pochází z kanadského Quebecu . Tam řádí od roku 2009. Jsou partou vyhnanců z ulice. Kapela hraje energický hard-core s mocným vlivem stále oblíbenějšího thrash-metalu. Stále patrnější jsou prvky 80.let minulého století, které jsou v jejich hudbě také cítit. Jejich nabušená show je známá po celám světě. Svoji nespoutanost a divokost prezentuje pět chlapů, kteří nemají co ztratit. Téhle kapele musíte věřit opravdu vše , protože je to ryzí a opravdová hudba bez jakékoli tendence se zalíbit.



81958036 2478027105772786_9207550103185784832_oDalší oživení ! Slamming death-core na Kopec! Asi jen málo z Vás ještě neslyšelo o pražské kapele SILENT GENERATION. Momentálně jsou hodně vidět i slyšet nejen s brutálním singlem „Swine". Jejich počátky se táhnou někdy do roku 2013. Začínali s hodně hlasitým metalcorem, ale postupná proměna v brutálnější sound byla brána jako vývoj. Podle nás určitě správný směr. Na své si přijdou i fanoušci grindu a deathcoru. Určitě máme s touto kapelou i větší plány do budoucna. Ohledně akcí fajtfestu je cesta otevřená. Teď už je to jen na nich co nám na Kopci předvedou! Někteří ze členů jezdí na Fajtfest pravidelně, takže z prostředí a stage se určitě nepo+++++. Nenechte si ujít jejich set!

FRFREAKVENCIES se chystají využít svoji šanci. Jako každý rok dáváme šanci nejen lokální scéně, ale také úplně neokoukaným kapelám. Jednou z nich jsou Frakvencies z Šumperku. Samotná skupina už nějaký ten pátek existuje. Velkým impulsem určitě bylo angažování známé postavy Ohyho (ex Emmett Brown - zpěv), který velmi dobře zná metalovou komunitu ze všech stran. Jejich první singl v nové sestavě pod názvem „The Legacy" hází kapelu do metalcorových vln a velmi příjemným překvapením je i Ohyho „clean vocal", na který jsme nebyli vůbec zvyklí. Freakvencies mají velmi dobře našlápnuto a brzy můžeme očekávat další ze singlů podpořený i videoklipem. Bude velmi zajímavé sledovat cesty této kapely. Buďte u toho s námi.